Search
Close this search box.
Search

YouRegion in het Nederlands

Een samenvatting:

De webpagina bundelt voor de eerste keer alle diensten en inlichtingen in drie landen en vijf regio’s. Zoals nu al in het Engels het geval is, zal de Duitse versie de hele Euregio “met één muisklik” toegankelijk maken – inclusief meer dan 1.000 verdere links in het Nederlands. Sommige van de  vermelde partners kunnen in het Nederlands gecontacteerd worden, in elk geval het centrale e-mailadres van de website, info@youRegion-emr.eu.

youRegion is de vereniging van instellingen die nieuwkomers ondersteunen bij het leven en werken in de Euregio Maas-Rijn. In heel België, Duitsland en Nederland bundelen deze partnerinstellingen hun informatie en diensten, voor een grensoverschrijdende onthaal- en welkomstcultuur met gemeenschappelijke studie- en arbeidsmarktperspectieven.

Binnen een straal van minder dan een uur verenigt de Euregio Maas-Rijn drie landen, vier miljoen inwoners en vijf regio’s. 26.000 mensen werken over de grens en talloze internationals komen om te studeren of carrière te maken. Samen vormen zij het complexe en uitnodigende mozaïek van deze veelzijdige Euregio.Met de hulp van de partnerinstellingen geven wij in het youRegion-netwerk graag antwoord op de vragen die grensoverschrijdend wonen en werken met zich meebrengt en nodigen wij u uit om mee te doen.

Nordrhein Westfalen Deutschsprachige Gemeinschaft Provinz Lüttich Provinz Limburg (BE) Provinz Limburg (NL) DE BE NL
This item is filed under:

Also worth reading:

I have a question